BeyoÄŸlu EÅŸya Depolama

Hizmetlerimiz

 

BeyoÄŸlu EÅŸya Depolama

Ä°stanbul’un güzel ilçelerinden biri olan BeyoÄŸlu ilçesinde yaÅŸayan insanların evlerine sığmayan eÅŸyalarını depolayabilmesini mümkün kılmak için BeyoÄŸlu eÅŸya depolama hizmeti vermekteyiz. EÅŸyalarınızı bize ait olan korunaklı ve temiz nakliye araçlarımızla güvenli eÅŸya depolarımıza götürerek istediÄŸiniz süre boyunca depolanmasını talep edebilirisiniz. Bütün süreç tamamen UÄŸur Depolama tarafından saÄŸlandığı için neredeyse hiçbir aksaklık yaÅŸanmamakta istenmeyen herhangi bir durum olduÄŸunda anında hızlı bir ÅŸekilde düzeltilmektedir. Böylece sizin de tek muhatabınız UÄŸur Depolama olmaktadır. Yıllardır Ä°stanbul’un farklı ilçelerinde vermiÅŸ olduÄŸumuz eÅŸya depolama hizmetini BeyoÄŸlu’nda da verdik ve vermeye devam ediyoruz. EÅŸyalarınızı emanetimiz olarak görüyor ve ona göre muamele yapıyoruz. EÅŸyalarınızı güvenlik personelleri, kamera sistemleri ve sensör sistemleri ile korunan depolarda saklıyoruz.

beyopÄŸle eÅŸya depolama

 

BeyoÄŸlu Hijyenik EÅŸya Depolama

Depolama için en uygun ortamları sunmayı hedefleyen Uğur Depolama depo alanlarının temiz ve hijyenik olması için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Depolarımız her türlü olumsuz etkenden korunacak şekilde dizayn edilmiştir. Örneğin havasız ortamlarda eşyaların nem ve küften zarar göreceğini bildiğimiz için depolarımızı havalandırmayı ihmal etmemekteyiz. Depolanan eşyalara emanet gözüyle baktığımız için eşyalarınızı en uygun koşullarda kirden mikroptan zararlı bakteri ve haşerelerden korumak için gerekli çalışmaları sürekli olarak yapmaktayız.

Beyoğlu Korunaklı Eşya Depoları

Depolarımız sürekli olarak kamera sistemleri ile izlenmektedir. Depolarımızda bulunan uyarıcı sensörler sayesinde tehlikeyi hızlıca fark edip aksiyon alabiliyoruz bu sayede ya hiç zarar almadan ya da çok az bir zararla depolarımızı güvenli hale getirebiliyoruz. Depolarımız iÅŸinin ehli vardiyalı güvenlik elemanları ile gece gündüz gözetlenmekte ve korunmaktadır. EÅŸyalarınızın anahtarı size teslim edilecek ve izniniz olmadan kesinlikle eÅŸyalarınızın bulunduÄŸu bölüm açılmayacaktır. Odalı depo kiralama seçeneÄŸini seçmeniz durumunda size tahsis edilmiÅŸ olan alana istediÄŸiniz zaman eÅŸya ekleyip istediÄŸiniz zaman eÅŸya çıkarabilirsiniz. Bundan dolayı sanki eÅŸyalarınızı koymak için evinizde bir oda varmış gibi düşünebilirsiniz. Hemde gece gündüz korunan bir ortamda eÅŸyalarınız için uygun koÅŸullarda olan bir oda…

BeyoÄŸlu EÅŸya Depolama Ãœcretleri

Firmamız uygun fiyatla yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Eşya depolama ücretlerimiz 100 TL + KDV den başlamaktadır. Eşyalarınızın kaplayacağı yere göre kiralayacağınız alan büyüdükçe fiyatta doğal olarak artmaktadır. Fiyatları daha detaylı olarak Fiyatlandırma kısmında bulunan Depolama Ücretleri sayfamızdan tablo şeklinde görebilirsiniz.

Aktif Müşteri

Aktif Müşteri:

845
Hizmet Alan

Hizmet Alan Müşteri:

3,845
Depo Alanı

Depo Alanı M²:

9,200
Back to Top