Fatih EÅŸya Depolama

Hizmetlerimiz

 

Fatih EÅŸya Depolama

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan ve tarih kokan Fatih ilçesinde tecrübeli kadromuzla eşya depolama hizmet vermekteyiz. Fatih eşya depolama hizmetini verirken müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Piyasadaki firmalara göre rekabetçi ve müşteri dostu fiyatlar ile depolama yapmamızın yanında her bütçeye uygun depolama seçeneklerine sahibiz. Eşya depolamak istiyor ve gözünüzün arkada kalmasını istemiyorsanız depolarımızı ziyaret ederek kafanızdaki soru işaretlerinin hepsini gidermeniz mümkün. Depolarımızın istenmeyebilecek her türlü duruma karşı korunaklı olmasının yanında bütün eşyalarınızı sigortalayarak depolamaktayız. İletişim sayfamızda bulunan iletişim bilgilerinin herhangi birinden bize ulaşarak Fatih eşya depolama hizmeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

fatih kiralık esya deposu

Fatih Güvenli ve Temiz Eşya Depolama Hizmeti

Eşyalarınızın güvenli bir şekilde korunmasının yanında temiz ortamlarda depolanması gerektiğini çok iyi bildiğimiz için gözünüz arkada kalmadan temiz depo alanlarımızda eşyalarınızı depolayabilirsiniz. Eşyalarınız araçlarımıza yüklemeden önce güzel bir şekilde paketlenmesi yapılmaktadır. Güzelce paketlenmiş ve temiz depoya koyulan eşyalara birde aldığımız güvenlik önlemleri dahil olunca ve bunun yanında müşteri odaklı bir hizmet anlayışı ile çalışınca ortaya mükemmel bir hizmet çıkmaktadır. Son derece güvenli depolarımızda temiz bir şekilde eşya depolamak isterseniz 444 5515 numaralı telefondan veya İletişim sayfamızda bulunan iletişim kanalları ile bize ulaşabilirsiniz.

Fatih Kiralık Sigortalı Eşya Deposu

Eşya Deposu kiralama hizmetimiz İstanbul ilimizin bütün ilçelerinde olduğu gibi Fatih ilçemizde de profesyonel olarak ve işinin ehli personellerimiz ile eşya depolama hizmeti vermekteyiz. Uğur Depolama 1978 yılından beri zirveye oynayan hizmet anlayışı sayesinde her geçen gün büyümeye ve bünyesine yeni depolar ve araçlar katmaya devam etmektedir. Bizden aldıkları hizmeti ve depo alanlarımızı beğenen bir sürü müşterimiz yıllar sonra hizmetinizden memnun kalmıştık diyerek tekrar bizimle eşya depolamak istediklerini sık sık duymaktayız. Neredeyse her gün daha önce sizden hizmet almıştık diyerek tekrar hizmet almak isteyen müşterilerimiz çıkmaktadır.

Kiralık Eşya Deposu Fatih Fiyatları

En iyi şekilde Fatih eşya depolama hizmeti verirken aynı zamanda mümkün olduğunca uygun fiyat sunmaktayız. Tecrübeli yönetim kadrosu ve işinin ehli personelleri  ile Uğur Depolama olarak sürekli gelişime ve değişime açık olmamız nedeni ile hiçbir zaman yerimizde saymadan sürekli olarak daha iyi hizmet için ne gerekiyor ise onu hedeflemekteyiz. Bütün ilçelerimizde aynı fiyat politikası ile hizmet vermekteyiz. Kiralık eşya depolama hizmetlerimiz 100 TL + KDV ile başlayarak eşyanızın büyüklüğüne bağlı olarak kiralayacak olduğunuz deponun hacmine göre değişiklik göstermektedir. Daha detaylı kiralık eşya deposu fiyatlarımıza Fiyatlandırma kısmından Depolama Ücretleri sayfasından öğrenebilirsiniz. Eşyalarınız için en uygun depolama seçeneğini seçmekte zorlanıyorsanız 444 55 15 numarasından ya da iletişim bilgilerimizden herhangi birini kullanarak bize ulaşıp destek alabilir ve depo kiralayabilirsiniz.

Aktif Müşteri

Aktif Müşteri:

845
Hizmet Alan

Hizmet Alan Müşteri:

3,845
Depo Alanı

Depo Alanı M²:

9,200
Back to Top