Eşya Depolamada Kişiye Özel Alanın Önemi

Bu yazımızda eşya depolamada her müşteriye ait alanların olmasının avantajlarından bahsedeceğiz. Ev eşyası depolama ya da ofis eşyası depolama dediğimiz zaman sektörde çok farklı depolama seçenekleri, depolama şekilleri ve bir sürü depolama firması olduğunu görebilirsiniz. Bizde Uğur Eşya Depolama olarak bu yazımızda 1978’den gelen tecrübemizle en güvenli bulduğumuz depolama şekli ve yöntemini yani kişiye özel oda depoların neden önemli olduğunu ve neden odalı eşya depolama seçeneğini seçmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.

kişiye özel depo alanı
Eşya depolarken odalı eşya depolamanın önemini anlatmak için doğal olarak diğer depolama yöntemlerinden bahsetmeden bunu yapmamız çok zor. Bu yüzden ilk olarak eşya depolama yöntemlerinden bahsedelim. Günümüzde çok farklı yöntem ve çok fazla eşya depolama yapan firma olduğundan yukarıda bahsetmiştim. Farklı depolama şekillerinin oluşmasının en önemli nedenlerinden biri eşya depolama yapan firmaların her geçen gün artmasıdır. Örneğin depolama şekillerinden biri eşyaların raflara koyularak depolanmasıdır. Bu depolama şekli ufak tefek eşyaları depolamak istediğiniz zaman yani 1 ya da 2 kolilik eşya için gayet yeterli ve güzel bir depolama biçimidir. Ya da eşyaların herkes için ayrı ayrı paletlerin üzerine yerleştirilerek depolanmasını da bir örnek olarak verebiliriz, paletlere koyarak eşyaları depolamak raflarda depolamaktan daha iyi bir seçenek olacaktır. Çünkü raflara koyulan eşyalar yan yana dizildiğinden ve aynı rafta birden fazla kişinin eşyası bulunabileceğinden dolayı eşyaların karışma riski daha yüksektir. Paletler kişiye özel olduğu ve bir palete sadece bir müşterinin eşyası konulduğu için eşyaların karışma riski neredeyse yoktur ama bu iki yönteminde en büyük sorunu tabii ki de eşya depolarken bütün müşterilerin eşyalarının aynı alanda olmasından kaynaklı olan güvenlik sorunudur. Odalı eşya depolamanın bu iki depolama yönteminden daha güvenli olmasının nedeni her odanın kişiye özel olmasının yanında depo anahtarlarının da sadece müşteride bulunmasıdır. Anahtarlar kendisinde bulunan müşteri doğal olarak eşyalarının güvende olduğundan emin olabilecektir. Odaların kişiye özel olması sayesinde eşyalarınızın karışması gibi bir durum söz konusu bile değildir.
Odalı eşya depolamanın artılarını say say bitiremeyiz ama en önemlisi yukarıda da anlattığımız gibi diğer depolama yöntemlerinden daha güvenli olmasıdır. Uğur Depolama olarak odalı sistemi ilk kullanan firmalardan olmamız sebebiyle ve 1978’den beri nakliye ve depolama konusunda tecrübeli ekibimiz ile depolarımızda bulunan eşyalarınızı korumak için son derece titiz çalışmaktayız. Gerekli olan teknolojileri ve elemanları temin ettiğimizden emin olabilirsiniz. Eğer sizde eşyalarınızı güvenli bir şekilde depolamak isterseniz odalı depolama seçeneklerimizden birini seçebilirsiniz.
Bu yazımızda kişiye özel odalarda eşya depolamanın önemini anlattık bizi seçtiğiniz için teşekkürler bir dahaki yazımızda görüşmek dileğiyle…

Etiket:
admin tarafından yazıldı. 1880 Okunma

Beğenme: 108

Yorumlar (0) Hiç Yorum Yapılmamış)

Yorumda Bulunmak İstermisiniz?

Aktif Müşteri

Aktif Müşteri:

845
Hizmet Alan

Hizmet Alan Müşteri:

3,845
Depo Alanı

Depo Alanı M²:

9,200
Yukarı